(ВИДЕО) БОКИ ЈОВАНОСКИ И АЦО КАБРАНОВ ЗАЕДНО СО НЕКОЛКУ НОВИНАРСКИ ЛЕГЕНДИ ОД НОВАТА 1ТВ ТРГНАА ХАРИЗМАТИЧНО НО ХРАБРО, ЧЕСТИТКИ ДЕЧКИ!!!

0
1991

Честитки за новиот ТВ проект под палката на газдата Боки Јованоски каде главен уредник ќе биде новинарската легенда, Ацо Кабранов но и каде 1тв ќе биде дом на уште многу други звучни имиња како што се Анета Кочишки, Гордана Дувњак, Христијан Баневски но и многу други одлични новинари дел од овој харизматичен но добар проект.