(ВИДЕО) БОКИ ЈОВАНОВСКИ ВО НОВОГОДИШНО ОБРАЌАЊЕ ПРЕД ЈАВНОСТА ГО ОБЈАВИ ОТЧЕТОТ ЗА ШЕСТ МЕСЕЦИ ХУМАНИТАРНИ АКТИВНОСТИ

0
986