(ВИДЕО) БОГ ДА ЧУВА КОЈА ДИЈАБОЛА: Цел свет го чека да даде сигнал на пратениците да гласаат за внес на земјата во ЕУ и НАТО, Жмице збори за пад во градежништвото?!

0
1507

БОГ ДА ЧУВА КОЈА ДИЈАБОЛА: Цел свет го чека да даде сигнал на пратениците да гласаат за внес на земјата во ЕУ и НАТО, Жмице збори за пад во градежништвото?!