(ВИДЕО) БОГОЈЕСКИ: Пратениците од ВМРО ДПМНЕ кои гласаа за ЕУ и НАТО еден ден ќе се сметаат за визионери, раководството ги исклучи без да се почитува статутот и интер партиската процедура!

0
2433

Петар Богојески : Пратениците од ВМРО ДПМНЕ кои гласаа за ЕУ и НАТО еден ден ќе се сметаат за визионери, раководството ги исклучи без да се почитува статутот и интер партиската процедура!