(ВИДЕО) БОГОЈЕСКИ: МИЦКОВСКИ Е РОДЕН ЛУЗЕР, ЗАЕВ МОЛИ БОГА ТОЈ ДА ОСТАНЕ ЛИДЕР НА ОПОЗИЦИЈАТА НАРЕДНИТЕ 10 ГОДИНИ!

0
578

Нема разлика помеѓу Заев и Мицкоски, освен што Мицкоски е најдобриот лидер на опозиција, но само за Заев, а не и за Македонија!