(ВИДЕО) Богоев: ДПМНЕ како зависник, бара допинг од 450 милиони евра пред избори!

0
909

Стефан Богоев, на собраниската расправа за ребаланс на буџетот:

„ДПМНЕ како зависник, бара допинг од 450 милиони евра пред избори! Вака ги избркавте моите другарки и другари од Македонија!
Јас и мојата генерација не ви забораваме, ние ќе ве казниме!“, рече Богоев.