(ВИДЕО) БЛЕДИ КАКО КРПА, ЛЕЛЕК И ПЛАЧ НА РАКОВОДСТВОТО НА ВМРО-ДПМНЕ ОД ПАЛАТАТА ОД МИЛИЈАРДИ ЕВРА НАРОДНА ПЉАЧКА : КАКО МОЖЕ ТОА ДА ГО АПСИ ПОЛИЦИЈАТА ГРУЈО?! ЗНАЕТЕ ЛИ ВИЕ КОЈ Е ГРУЈО?! КАКО МОЖЕ ТОА ТАКА?!

0
1578

Неверојатно, ВМРО-ДПМНЕ се стави во одбрана на екс премиерот Никола Груевски кој е во бегство поради пресудата за 2 годишна затворска казна. Ова значи едно, тоа дека Груевски е сеуште шефот на опозицијата а Мицковски и раководството воштени фигури.

Линк од видеото ОВДЕ.