(ВИДЕО) : БИТОЛА ПРОТЕСТИРА ПРОТИВ АБОЛИЦИЈАТА НА ХОРХЕ, НА БИТОЛЧАНИ ИМ ПУКНА ФИЛМОТ ОД ГРАДОНАЧАЛНИКОТ ВЛАДИМИР ТАЛЕВСКИ – ДВОЈЧЕ

0
481