(ВИДЕО) БИСЕР НА ДЕНОТ: Специјалецот го замоли Јанко Бачев кој мафташе со руско знаме ако сака да се симне од кровот на оклопното возило!

0
2176

БИСЕР НА ДЕНОТ: Специјалецот го замоли Јанко Бачев ако сака да се симне од кровот на оклопното возило!