(ВИДЕО) Бизнисменот Венко Глигоров, еден од сопствениците на фирмата која ги прави Еднооки: Цел живот гласам за ВМРО ДПМНЕ но ова со аболицијата ме разочара многу, протестирам секој ден со шарената револуција!

0
2141