(ВИДЕО) БЕТИ СИКРЕТ ЖЕСТОКО РАСПАЛИ ПО СЕРГЕЈ ВАРОШЛИЈА ОТКАКО ОВОЈ СЕ ИЗРУГА ВО ЕМИСИЈА СО НЕА : ТИ ЛИ НАЈДЕ ДА ЗБОРИШ ЗА МОДА, ОНОЈ КОЈ НЕ СЕ БУДЕШЕ СО ДЕНОВИ ОД СЕДАТИВИ И АЛКОХОЛ И ОНОЈ КОЈ ИЗНЕВЕРИЛ 250 НЕВЕСТИ И КЛИЕНТИ?! ДОСТА ПЛУКАШ ПО ДЕЦАТА НА ФЕЈСБУК, ЌУТИ И ПОКРИЈ СЕ!

0
4227

Откако Сергеј Варошлија, водителот на модната емисија на ТВ1 се исмеваше со популарната бизнисменка на студио за убавина ,,Сикрет” , Бети Цонева, жестоко распали по него на социјалните мрежи и застана во одбрана на сите ликови кои Сергеј ги исмевал и вербално нападнал.

  • Се прашувам упорно дали дното на кариерата изгледа вака? Врвен талент кој од седативи и алкохол не се будеше со денови и изневери 250 невести и клиенти во својата кариера стаса на ТВ да коментира малолетнички со отворени профили и кутри деца кои нема кој да годбрани па малку беше се фати да ме коментира мене, која спореда работа во животот ми е фејсбук и сликање од причина што сум презафатена с обизнисот кој успешно го водам деценија и кусур. Нека му служи на чест и нему и на оние кои му купуваат цигари…Пепел со секој салон, пепел ќе биде и емисијава…Со среќа, ќе ти треба. – Напиша Бети Сикрет на својот фејсбук профил.