(ВИДЕО) БЕСА АРИФИ СО ИЗЈАВА НА ГОДИНАТА: Ако наместо Ќосиња и ВМРО-вци во собранието влегоа маскирани исламисти досега ќе беа сите осудени на доживотна робија!

0
2324
БЕСА АРИФИ СО ИЗЈАВА НА ГОДИНАТА: Ако наместо Ќосиња и ВМРО-вци во собранието влегоа маскирани исламисти досега ќе беа сите осудени на доживотна робија!