(ВИДЕО) БАШ НА ГОДИШНИЦАТА ОД ШАРЕНА РЕВОЛУЦИЈА ОГРОМЕН ПОДАРОК ЗА ДВИЖЕЊЕТО ЗА СЛОБОДАРСКА МАКЕДОНИЈА, ПРЕСУДА ЗА ТРЕЗОР: 8 ГОДИНИ ЗАТВОР ЗА САШО МИЈАЛКОВ, 10 ЗА ЈАКИМОВСКИ….

0
1038

Судот ги прогласи сите обвинети за виновни. За казните затвор со кои ќе се казнат обвинетите ќе се дознае по 15 минути пауза поради корона продоколите.

По паузата Сашо Мијалков беше осуден за 8 години затвор, останатите добија по 10 и 15 години.