(ВИДЕО) БАНДАТА НА ЈАНКО БАЧЕВ СО ЕДЕН ОПЕЛ КАРАВАН И 10 ДУШИ ЈА БЛОКИРАА ГРАНИЦАТА СО ГРЦИЈА, НЕ СЕ ТРГАЛЕ ПО ЦЕНА И ДА УМРАТ, ИЛИ ЗАЕВ ДА СИ ДАЛ ОСТАВКА, КОЕ ПРВО, ТОА!

0
1040

,,Ние сме Македонци свои на своето, нема да дозволиме некој што не е Македонец да менува име. Нека си го менува своето. Нема да дозволиме. Ние сме Македонци и тоа ќе останеме. Нема да дозволиме макар да ги дадеме своите животи, порачаа од ,,Македонија блокира”, кои предводени од Јанко Бачев од Единствена Македонија вечерва протестираат на граничниот премин со Грција.

Извор : МакФакс