(ВИДЕО) БАБОВСКИ: ГОЛЕМ ИНТЕРЕС КАЈ НАШИТЕ ЗЕМЈОДЕЛЦИ ЗА ПАРИТЕ ОД ЕУ ФОНДОВИТЕ, ОД 80 МИЛИОНИ ЕВРА КОИ НИ СЕ НА РАСПОЛАГАЊЕ, ЌЕ ИСКОРИСТИМЕ 40!

0
617

Никола Бабовски на Утрински брифинг : Народот пројави голем интерес за парите од ЕУ фондовите од 80-те милиони евра кои ни се на располагање, ќе искористиме 40 милиони евра.