(ВИДЕО) АЈДЕ БАБЕЕЕЕ : ОТКАКО И ГО РАСПЛАКАА МАЈЧЕТО НА ДРЖАВАТА И ОТКАКО ЈА ОПЉАЧКАА ДО КОСКА И ОТКАКО СЕ РАЗБЕГАА ПО СВЕТОТ, ВМРОВЦИТЕ СЕГА СО СИОТ ПАМЕТ СЕ НУДАТ ДА ЈА ОБНОВЕЛЕ?!?!

0
1111

Трета година Македонија живее во кошмар. Заевизмот го јаде ткивото на Македонија.

Секој ден тапкаме во место, а во многу области одиме назад.

Нема правда, нема проекти, нема пари за народот, нема систем, нема грижа, нема идеја.

Тие ја рушат државата, ја рушат среќата на луѓето, ја рушат иднината.

Наместо да градат – тие крадат.