(ВИДЕО) АЈДЕЕ, ПОПОТ РИСТОСКИ НЕ СЕ ОТКАЖУВА: На јубилејна 100-та тв дебата на која се обидува да го уништи договорот со Грција, човекот е на света мисија ЏИХАД против ЕУ и НАТО!!!

0
3319

Попево е упорно нек си е… мајката… Ова му е јубилејна 100 тв дебата по ред за само 3 месеца. Апсолутен рекордер. Како само наоѓа време за овие тв дебати, работи ли овој човек нешто друго?!

Линк од видеото ОВДЕ