(ВИДЕО) АЈДЕЕ, КУРТОН ЕФТОВ ТОЛКУ СЕ ВНЕСЕ ВО ВМРОВШТИНАТА ШТО СЕ СВРТЕ И ПРОТИВ БРАНКО ЦРВЕНКОВСКИ?!

0
919

Васе Хефталица до толку се занесе во вмровштињата што се сврти и против неговиот прв стопан, Бранко Црвенковски, сега уште да видиме дали ќе се сврти и против Савова.