(ВИДЕО) АЈДЕЕ, КУРТОНИТЕ КОИ 12 ГОДИНИ НЕ УБЕДУВАА ДЕКА АКО ГО СМЕНИМЕ ИМЕТО ЌЕ БИДЕ СМАК СВЕТА, СЕГА НЕ ТЕШАТ ДЕКА ОВА БИЛО ТОАЛНО НЕБИТНО, П..Н ДИМ?!?!

0
1038

Што се случува во таборот на куртоните?!?! Прво Миленко па сега овој од Брисел што не убедуваше 12 години дека ако го смениме името ќе биде смак света, додека сега не тешат дека ова било тотално небитно и п….н дим?!?!?