(ВИДЕО) АЈДЕЕ, КУРТОНИТЕ И ИСПРДОЦИТЕ СЕ НАРЕДИЈА КАКО ШПАЛИР – ПО ЛАТАС И МИЛЕНКО, СЕГА И ГЕРО ПРОПАГИРА АЛБАНЕЦ ПРЕМИЕР: ЗОШТО ДА НЕ БИДЕ НАСЕР ЗИБЕРИ ПРЕМИЕР?!

0
167

По Латас и Миленко сега и Геро се влета во пропагандата на ДУИ и ВМРО-ДПМНЕ, зошто премиер албанец да не бил Насер Зибери?! Човекот веќе не се контролира што блеблета и што зборува, ваков лупинг и салто мортале до сега Геро не правел, а од секогаш сме го мислеле дека е разумен човек и новинар ама ете живот пише романи.