(ВИДЕО) АЈДЕЕ, ЗАРЕМ Е ОВА МОЖНО, ПА КОЈ ЌЕ ГОСТУВА ВО ДЕБАТИ?! Пандов ќе вадел пасош од САД, зашто бил против Договорот од Преспа поддржан од САД. Којзнае, можеби другар му Миленко му ветил дека ќе му обезбеди иселеничка виза за САД!

0
2282

АЈДЕЕ, ЗАРЕМ Е ОВА МОЖНО, ПА КОЈ ЌЕ ГОСТУВА ВО ДЕБАТИ?! Пандов ќе вадел пасош од САД, зашто бил против Договорот од Преспа поддржан од САД. Којзнае, можеби другар му Миленко му ветил дека ќе му обезбеди иселеничка виза за САД!