(ВИДЕО) АЈДЕЕ – ЕФТИМ КЛЕТИНКОВ ЌЕ ЈА БОМБАРДИРАЛ АЈФЕЛОВАТА КУЛА ЗА ДА ЈА СПАСИ МАКЕДОЊА

0
2024

Ефтим Клетников ќе ја спасува МаЌедоња со тоа што ќе ја бомбардирал ајфеловата кула во Париз?! 🤣🤣😂