(ВИДЕО) АЈДЕЕ, ВМРО ДПМНЕ УШТЕ СЕГА ПОЧНА ДА СЕ СПРЕМА ЗА НОВ ПОРАЗ: Куртоните Миленко и Пандов добија наредба да заговараат бојкот на претседателските избори?!?!

0
1392

Куртоните Миленко и Пандов добија наредба да заговараат бојкот на претседателските избори?!?!