(ВИДЕО) АЈДЕЕ, БЕСА СТАНУВА ШПАНСКА СЕРИЈА, ЌЕ МУ ЈА ПУКНАТ ГЛАВАТА НА ЗАЕВ!

0
720

БЕСА стануваат шпанска комедија, со оваа каша попара што му ја дробат на премиерот ќе му ја пукнат тоа главата.