(ВИДЕО) АЈДЕЕ, АНДОВ ИМА СКРОЗ ОТИДЕНО: БРАНКО И ФРЧКО ИМ ПОМАГАЛЕ НА ГРЦИТЕ ДА ГО УБИЈАТ КИРО ГЛИГОРОВ ЗА ДА ЈА СНЕМА МАКЕДОНИЈА ОД БАЛКАНОТ?!?!

0
426

Стојан Андов во емисијата ,,Само Вистина” на Канал 5 тотално одлепи, почна да збори дека Бранко и Фрчко ги помагале Грците во раните 90-ти години да го убијаат Киро Глигоров и Македонија да ја снема од Балканот?!

Бранко, Фрчко и Киро се изнамачија да ја внесат земјата во ООН и во сите светски организации, за да во 1995-та Бранко и Фрчко да им помагаат на Грците да го убијат Киро за Македонија да ја снема од мапата?!?!

Цццц, старост лудост!