(ВИДЕО) АЈДЕЕЕ, НАЈГОЛЕМИОТ ВМРОВСКИ КУРТОН, ВЛАЈЧЕ АНКЕТА МЕЊА СТРАНА: ВМРО ДПМНЕ го имаше подјармено судството за да суди по нарачка на Груевски и Мијалков?!?!

0
1839

АЈДЕЕЕ, НАЈГОЛЕМИОТ ВМРОВСКИ КУРТОН, ВЛАЈЧЕ АНКЕТА МЕЊА СТРАНА: ВМРО ДПМНЕ го имаше подјармено судството за да суди по нарачка на Груевски и Мијалков?!?!