(ВИДЕО) АЈДЕЕЕЕ И ШПИЈУНОТ ОД КИЧЕО, АНТОЊО МИЛОШОСКИ СЕ ПРЕТЕРА СО ЈАДЕЊЕ ОТРОВНИ ПЕЧУРКИ : Вмровски структури потпомогнати од СДСМ сакаат преврт во партијата

0
709

Овој е убедливо најодвратниот човек во мк политиката, кој епски лигуш!