(ВИДЕО) АЈДЕЕЕЕ: ВМРО СЕ ПРАВДА ДЕКА МНОГУ КРАДЕЛЕ ЗАТОА ШТО СИСТЕМОТ НЕ БИЛ ДОБАР, ОВОЗМОЖУВАЛ МНОГУ КРАДЕЊЕ?!?!

0
1587

Тотално лудило владее во опозиционата ВМРО-ДПМНЕ, нити се контролираат какви изјави даваат нити бутур. Во ,,Топ Тема” на Телма погледнете ги изјавите на претставниците на ВМРО-ДПМНЕ кои јавно се правдаат дека многу краделе но тоа било така затоа што системот не бил добар и дека цели 12 години е некој друг виновен но никако Груевски и ВМРО-ДПМНЕ.