(ВИДЕО) АЈДЕЕЕЕ, АБЕ ОВА БАБЕВО НИШТО НЕ ЗНАЕЛО?! СТЕВО ЈА МАСАКРИРА СИЉАНИЦА : Сиљановска не знае дека Јанушев е обвинет од СЈО, а тој е нејзин шеф на изборен штаб!

0
2338

Бабево е лом, кандидат за претседател на најголемата опозициска партија во Северна Македонија а не знае дека вториот човек од партијата што и ја води претседателската кампања а воедно и шеф на изборен штаб, Игор Јанушев е обвинет од СЈО.