(ВИДЕО) АЈДЕЕЕЕЕ, КУРТОНИТЕ ЗАТРОКИРАА – КУРТОН ЧИЛИМАНОВ САМ СИ ПРИЗНА КАКО ТОА ВМРО УСПЕАЛЕ ДА ГО КУПАТ ЗА ДА ЈАДЕ БУРЕК ЗА НИВ!!!

0
928

Чилиманов сам си признава како тоа ВМРО-ДПМНЕ го купил за да одработува за нив.