(ВИДЕО) АЈДЕЕЕЕЕ, ВАСЕ ДЕДЕНЦЕ ЕПТЕН СКРЕНАЛ СО ТОА ЛЕЈКАТА ВО НЕГОВИТЕ ЛУДИ ТЕОРИИ : Заев го донеле русите на власт само затоа што им се може?!?!

0
2493

Васе е непоправлив куртн, сега во најновата емисија ,,Во Центар” има нова луда теорија, а тоа е дека Зоран Заев го донеле на власт русите затоа што им се можело. Каков морон и каков папак бе…