(ВИДЕО) АЈДЕЕЕЕЕЕЕЕ – ПАНДОВ : СДСМ ЌЕ ВЛАДЕЕ УШТЕ ДОЛГО?!?!

0
2577

Пандов го цитираше Черчил кој рекол ова е крај на почетокот, па така Пандов на куртон Алфа изјави дека протестот пред некој ден е крај на почетокот на владеењето на СДСМ со што практично кажа дека овие 5 години се само почеток и СДСМ ќе владее уште најмалку толку а можеби и повеќе?!?!