(ВИДЕО) АЦО АЛУМИНИУМ, ЕДНО ОД НАЈОПАСНИТЕ РЕЖИМСКИ КУЧИЊА КОЈ КАСАШЕ И ЛАЕШЕ 10 ГОДИНИ, СЕ ПОЖАЛИ КАЈ МИЛЕНКО: По падот на ВМРО од власт, останав без пари, сега живеам од пензијата на мајка ми, да е жива и здрава…

0
1780

Ацо Алуминиум кај Миленко во емисија : По падот на ВМРО од власт, останав без пари, сега живеам од пензијата на мајка ми, да е жива и здрава…