(ВИДЕО) АУУУУУУ ЈЕБОТЕ ЧОВЕЧЕ, ПА ОВА Е ТОТАЛНА КЛАТИКУРНИЦА, ГРУЈО И ВМРО-ДПМНЕ СЕ НА ТОА ДЕРЕЏЕ ПАДНАТИ ШТО ОСТАНАА САМО ЏАНКЕР КУРТОНКИ И КУРВИ ДА ГО БРАНАТ РЕЖИМОТ ОД ШАРЕНАТА РЕВОЛУЦИЈА

0
1158