(ВИДЕО) Атанас Костовски им порача на КУРТОНИТЕ од информативната програма на МТВ: Иде пролет, идат промени!

0
1217

atanas kos

Новинарот Атанас Костовски, легендата на македонското спортско новинарство, учесникот во првиот телевизиски дневник на македонски јазик, се обрати денеска пред насобраните граѓани незадоволни од информирањето на јавниот сервис, пренесува Бриф.

– Новинарите од информативната програма, повеќето не ги знам, но ќе им порачам: пролетта доаѓа, промените ќе дојдат. Ќе има многу нови емисии без наслов но со повод – рече популарниот Таско.

[youtube height=”500″ width=”600″]https://www.youtube.com/watch?v=_xbToLKJ7LM[/youtube]