(ВИДЕО) Атанасов: Лошите закони го уништија образовниот процес

0
853

petarAtanasovDiskusija-685x320

Во денешната дискусија на тема „Дали е возможно квалитетно образование преку лоши законски решенија?”, којашто се одржа во Кампот на слободата, учествуваше Петар Атанасов, претседател на Комисијата за образование на СДСМ.

[youtube height=”500″ width=”600″]https://www.youtube.com/watch?v=X6ajEUP_oeo[/youtube]