(ВИДЕО) АРСОВСКИ: Сиљановска во старт направи неколку кардинални грешки, наместо да ги привлекува неопределените таа им се додворува на гласачите на Јанко Бачев!

0
769

Арсовски : Сиљановска во старт направи неколку кардинални грешки, наместо да ги привлекува неопределените таа им се додворува на гласачите на Јанко Бачев!