(ВИДЕО) АРИЈАНИТ ХОЏА НА ЖЕШКО СТОЛЧЕ ВО ТВ ТЕЛМА ПОМЕЃУ ОРИЗОПРОИЗВОДИТЕЛИ И ТУТУНОПРОИЗВОДИТЕЛИ : НЕ Е ТОЧНО ДЕКА НЕ СУМ СЕ ВИДЕЛ СО ПРОИЗВОДИТЕЛИТЕ ШТО ПРОТЕСТИРААТ, СУМ ОДРЖАЛ ПОВЕЌЕ СРЕДБИ СО НИВ, МАКАТА НА ЗЕМЈОДЕЛЦИТЕ МОРА ДА СЕ ВРЕДНУВА И ПОСТОЈАНО БАРАМЕ РЕШЕНИЈА

0
865

Министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство, Аријанит Хоџа вчера вечер седна на жешкото столче на ТВ Телма.