(ВИДЕО) АПЕЛ ДО ЈАВНОСТА – ВНИМАВАЈТЕ ДА НЕ БИДЕТЕ ОГРАБЕНИ, ЛАЈОНЕС НА ЗОРАН ВИТАНОВ ПРОГЛАСЕНА ЗА ПИРАМИДАЛНА ИЗМАМА ВО ГЕРМАНИЈА И АВСТРИЈА!

0
1489

Во Германија и Австрија и официјално пирамидалната измама ,,Лајонес” е прогласена за измама на деценијата, внимавајте да не бидете ограбени од оваа измама на деценијата.