(ВИДЕО) АПАСИЕВ ОД “НЕПАРТИСКИТЕ” МУНГОСИ НА ЛЕВИЦА, КУРТОН НЕУТРАЛКАТА БЕТМЕН ОД ДПМНЕ И ПРАТЕНИКОТ ПАВЛЕ БОГОЕВСКИ ОД ШАРЕНАТА РЕВОЛУЦИЈА СЕ ЗАКЛАА НА ДЕБАТА ВО ТОП ТЕМА НА ТЕЛЕВИЗИЈА ТЕЛМА

0
2196