(ВИДЕО) АНЃУШЕВ : Владата на Заев нема да се расфрла со милионски субвенции кон странците, туку за сите ќе важат истите правила, ќе ги помагаме оние кои ќе даваат повисоки плати, ќе вработуваат со високо образование и ќе набавуваат суровини од македонски фирми!!!

0
430