(ВИДЕО) АНТИ ВАКСЕРИТЕ СЕ ИСПОТЕПАА ЗА ТОА КОЈ ДА ЗБОРИ НА БИНАТА, МАЈК ТАЈСОН БЕШЕ НАЈАГРЕСИВЕН, ТОЈ Е И ОНАКА НАЈЛУД МЕЃУ НИВ!

0
699

Анти ваксерите се испотепаа меѓу себе за тоа кој да збори, имаше и пцовки.

Најагресивен беше најголемиот лудак меѓу нив, Мајк Тајсон чие вистинско име ретко кој го знае, и е македонска верзија на американскиот лудак од Инфоворс, Алекс Џонс. Сигурно името му е Даворче Петков или Глигорче Милорадов.

На крај сепак и он им се виде на сите премногу луд за да збори на протестот па го избркаа. Да бидеш избркан од бина на анти ваксери, тоа е навистина подвиг, за тоа треба посебен талент.