(ВИДЕО) АНТИЧКА ЏУКЕЛА ПРОТЕСТИРА ЗА ИМЕТО, А УТРЕ СЕ СЕЛИ ВО АМЕРИКА СО ЦЕЛА ФАМИЛИЈА!

0
1561

Античка џукела, протестира против промена на името а се исселува во Америка со цела негова фамилија.