(ВИДЕО) Анкета: Демонстрантите тврдат дека ќе протестираат до крај!

0
526

ЦИВИЛ – Центар за слобода направи анкета меѓу демонстрантите кои протестираа вечерта на 20 април 2016, со единствено прашање: До кога? 

Речиси сите ставови на демонстрантите се сведоа на одговорот – До крај! Или, до паѓањето на актуелната власт.