(ВИДЕО) АНДРЕЈ КОВАЧЕВ ГИ МАСАКРИРАШЕ ЛОЛЕК И БОЛЕК НА АЛФА : АБЕ ЧОВЕЦИ, НИКОЈ НЕ ВИ ЧЕПКА НИТУ ВО ИДЕНТИТЕТОТ НИТИ ВО ЈАЗИКОТ, ТОА СЕ ВАШЕ ПРАВО, НИЕ ОВДЕ ЗБОРИМЕ ЗА ИСТОРИЈАТА!

0
1241

Бугарскиот европратеник Андреј Ковачев направи масакр на Алфа ТВ од двајцата куртони намачкани со унгарско масло. Тој на вчерашното гостување изјави дека Бугарија не им чепка ништо на македонците нити на земјава со што практично им ја урна идејата и им го урна концептот да ја прикажат Бугарија како непријателски сосед кој што сака да ни граба и нешто да ни одзема.