(Видео) Андреј Жерновски: Груевски преговара со странците да биде амнестиран

0
901

zernovski nova

Интервју на НОВА со градоначалникот на општина Центар Андреј Жерновски: За неуспешниот референдум и пораката за демократија која со него беше пратена, што планира опозицијата после големиот митинг, што ќе преземе Груевски доколку одбие мирно да се повлече.

Интервјуто може да погледнете ОВДЕ