(ВИДЕО) Ангелов: Секое лице што е маскирано е уфрлено од ДПМНЕ!

0
1029

„Се знам со вас лично, разберете дека ние ќе останеме тука, но без насилство“, им рече Ангелов на полицајците, пренесува „А1он“.

„Секое лице што е маскирано е уфрлено од ДПМНЕ“, рече Ангелов и ги повика граѓаните да и го предадат на полцијата секое маскирано лице.