(ВИДЕО) АНА КАМЧЕВА МУ ЈА СРУШИ ЦЕЛАТА СТРАТЕГИЈА НА ОРЦЕ КАМЧЕВ ДЕКА Е НА СМРТНА ПОСТЕЛА И ЗАТОА ТРЕБА ДА БИДЕ ПУШТЕН ВО ДОМАШЕН ПРИТВОР!

0
11067

Изгледа сепак на Орце Камчев не му е толку лоша состојбата и тој не е на смртна постела како што велат неговите адвокати затоа што во тој случај неговата сопруга немаше вака да денса на јахта некаде во средоземно море туку ќе плачеше дома и ќе чекаше лоши вести…