(ВИДЕО) АМЕРИКА НЕМОЖЕ ДА ПРЕСТАНЕ ДА СЕ РАДУВА НА ЗАМИНУВАЊЕТО ОД ВЛАСТ НА ШУШУМИГАТА ТРАМП!

0
708

Барем онаа нормалната Америка неможе да се изнарадува на заминувањето од власт на Трамп, навистина големо славје се случува во САД откако се оттарасија од една огромна будала.