(ВИДЕО) АМЕРИКАНСКИОТ АМБАСАДОР ЏЕС БЕЈЛИ ГО ОДЈЕБА МИНИСТЕРОТ ЗА НАДВОРЕШНИ РАБОТИ НИКОЛА ПОПОВСКИ, КОГА ПОПОВСКИ ПОСАКА ДА СЕ ПОЗДРАВИ СО БЕЈЛИ ОВОЈ ЈА СВРТИ ГЛАВАТА А ПОПОВСКИ ОСТАНА КАКО УСРАН ГУЛАБ!

0
1314

[youtube height=”500″ width=”600″]https://www.youtube.com/watch?v=jVUdu6UmEb8[/youtube]

Видео А1он